Kategóriák
Blog

#meetstrob és #3nappesten

Szerdán sikeresen lezajlott az első #meetstrob, igen első, mert biztos vagyok benne, hogy tartunk még ilyet. Már csak azért is, mert voltak páran akik nem tudtak eljönni illetve azért is, mert akik eljöttek, azokkal jó volt találkozni, én nagyon élveztem az egész estét!

Ezúton is köszi nektek! 😉

A szerdai napnak nem csak az esti #meetstrob volt a fő eseménye, mert délelőtt/kora délután találkoztam a Costa Cafféban @tothurral, majd @amby_hu-val (aki mostanság inkább már itt aktív).

Tothurral már egyszer találkoztam élőben (szintén Costában), akkor kicsit rohanós volt, most tudtunk hosszabban (2 és fél óra 🙂 ) beszélgetni. Egy kis politika, társadalmi kérdések, Apple kockulás, genetika, gyógyszeripar, evolúció…ezeket a témákat érintettük és még vagy 3 órán át tuduk volna az elméleteket “ütköztetni” 🙂

Amby_hu-val (Ambi) most találkoztam először és nagyon vártam már, mert az már twitteren is kiderült, hogy sok mindenről más a véleményünk, ami nem feltétlen jelent rosszat, sőt! Ambi, mivel élt külföldön, sok hasznos tanácsot, meglátást tudott adni nekem a külföldi élettel kapcsolatban. A beszélgetés során az is kiderült (ami számomra újdonság volt), hogy a dotdot.hu, hazai foursquare felhasználókat összegyűjtő közösségi olal tulajdonsa, kitalálója. Tényleg, te checkineltél ma már? Remélem Ambival is össze fogunk még futni a jövőben!

Este, az Anker Klubban tartottuk az eseményt, ahova @tothur foglalt nekem asztalt még korábban. Azt hiszem, nem az ő hibájából, de egy két betűt tévesztettek, és Norbert névre volt az asztal foglalva. 🙂

Anker Klub: biztosan a facebook oldalukon olvasott negatív kritikák miatt volt egy kis előítéletem a hellyel kapcsolatban, ami részben igazolódott is. A fiatal személyzet nem éppen az udvariasságáról volt híres, bár kedvesnek kedvesek voltak, de @matkovsky úr kérdésére, hogy “Cézár saláta szerű ételetek van?” a kissé flegma “Az van ami az étlapon van!” választ kapta. Nem vészes, de kissé modortalan.( A hely amúgy kissé füstös volt (többségben voltunk nemdohányzók), de ezúton is szeretném megköszönni Ambinak (@amby_hu) és Zsoltnak (@zsoltapagyi), hogy abszolút kultúráltan ők mindig félrevonultak dohányozni, holott bent is dohányozhattak volna. Toleranica és figyelmesség 5* )

Akik végül jelen voltak: @Ni0, @amby_hu, @creacommedia, @endysmyle, @matkovsky @zsoltapagyi és jómagam (@strob) 🙂

Mivel két igazolt távolmaradónk volt (@TheHedgehog és @ScotttHun), készültem egy kis poénnal, amiben @creacommedia kolléga a segítségemre volt az iPadjével:

Behind the scenes fotó @matkovsky úr jóvoltából:

Apropó @creacommedia: Laca esküvői marketinggel foglalkozik, hivatásos ceremóniamester. Nem véletlenül használom ezeket a hívószavakat, Laca konkrétan 2 órás standupot nyomott le személyi kultuszból! 🙂 Én nagyon élveztem, sőt újradefiniáltam az ego mértékegységét: 1 ego = 1 @creacommedia 😀

@EndySmyle kollégával is nagyon vártam már a találkozást, mert zeneileg már nagyon sokat eszmecseréltünk illetve ugyanazon formációnak (régi nevén zenekar) csináltunk különkülön remixet.

@zsoltapagyi urat is öröm volt megismerni, akinek ilyen twitter bio-ja van, rossz ember nem lehet: “Macet a pixelekhez, Canont a fotókhoz és PS3at a játékhoz használom. A tejfölt, tejföllel eszem a pálinkához meg kisérőnek kérek mégegyet.”

A végére hagytam – nem véletlenül – @matkovsky urat és @Ni0-t. Ők a USTREAM sztárjai, Ni0 vasalt már élőben Matkovsky úrnál, de sütöttek is már együtt. Így őket már szinte ismertem, Petivel pedig már többször is találkoztunk, jóhogy, hiszen iJoe-nál dolgozik,de még pár éve @krisztiannal @encsiivel karöltve már tartottunk egy mini #meetstrob-t 🙂

Borozgatás, sörözgetés, beszélgetés – jó volt na, köszönöm mégegyszer, hogy eljöttetek!

A képekért köszönet @matkovsky úrnak.

(Mivel kicsit bőlére eresztettem ezt a posztot, a #3nappesten témára egy külön posztot szentelek 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük