Kategóriák
Blog

Bent – As You Fall

Így a hét végére egy lazulós zenét ajánlok, Bent – As you fall (Guy J remix).

Ki az  Bent?

BentA Bent egy notthinghami duó, Nail Tolliday és Simon Mills alapította 1997, a honlapjuk szerint azért, mert kiábrándultak az akkori dance muzsikákból. 1999-ben jelent meg az első albumuk „Programmed for Love” címmel, majd azóta három másik album látott napvilágot (leszámítva a 10 éves évfordulóra kiadott „The Best Of Bent” albumot), „Everlasting Blink” (2002),  „Ariel’s” (2004) és „Intercept” (2006) címekkel.

Oké, de ki az a Guy J?

Guy JGuy J egy izraeli producer/dj, akiről a honlapja meglehetősen kevés információt árul el, bár a zenéi magukért beszélnek, nekem személy szerint nagyon fekszik a stílus amit képvisel. A Nick Muir és John Digweed által alapított Bedrock kiadó művészei közé tartozik.

Update: Letúrtam az internet mélyére, és találtam egy használható anyagot Guy J-ről, mely szerint Guy J neve mellé egy albumot írhatunk be Esperanza címmel, ami 2008-ban jelent meg a Bedrock kiadó gondozásban, és számtalan single-t tudhat maga mögött blablabla…:)

Aki szeretné őt élőben hallani, 2009. november 20-án pénteken a Sentence Night rendezvény keretén belül a varsói Piekarnia Club-ban megteheti 🙂

A zene megtalálható a YouTube-on és megvásárolható a Beatport-on és hallható lesz a közelgő stro-B mixben is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük