Kategóriák
Blog

Hybrid – The Formula of Fear

Talán Ti is láttátok már a Sportszelet új reklámját, amiben két nagyon ellentétes stílusú zene „versenyez” egymással, hogy ki is kapja a szavazatot, azaz, hogy ki lépjen fel a június 26-i bulin. (zárójelben jegyzem meg, hogy a dj-k oldalán ott van Beardyman is, akit igazán érdemes meghallgatni, eszméletlen dolgokra képes!)

Ami engem a reklámban igazán megfogott, az a szőke csaj és bandája által képviselt Hybrid zenekar dala, a The Formula of Fear!

A zenekar a Wales-ben található Swansea városban alakult még 1999-ben, jelenleg 3 tagja van Mike Truman,Chris Healings és Charlotte James. A Wikipedia-n elég sok infó található róluk, többek közt az is, hogy a zenéiket eddig hol használáták fel, hol hallhattuk őket.

A címben is szereplő „The Formula of Fear” dal Hybrid’s Matrix Dub remixe a méltán népszerű Need For Speed: Undercover játékban volt hallható, és most már a Sportszelet reklámjában is, igaz ott az eredeti változat.

A zenekar és a zenéjük is nagyon szimpatikus nekem, biztos vagyok benne, hogy fel fognak tűnni valamelyik szettemben, és ha így játszanak élőben, akkor ki tudja, lehet, hogy megvan június 26-ra a programom 🙂

Találtam egy frissebb felvételt is, ahol a stúdióban beszélnek az új albumukról, a Disappear Here-ről…elfogadnám, a berendezéseknek csak a felét is!

Epilógus: nyilván én voltam naív és azt hittem, hogy ez a sportszeletes szavazósdi tényleg valami komoly dolog, de miközben a posthoz kerestem az infót a zenekarról, rátaláltam arra, hogy már igencsak le van kötve a zenekar júni 26-ra, a honlapjukon már kint van, hogy a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban fognak fellépni. Persze rájöttem, hogy egy ilyen bulit, ennyi fellépővel nem lehet a véletlenre bízni, jó előre le van zsírozva minden…csak mégis, na. 🙂

3 hozzászólás a(z) “Hybrid – The Formula of Fear” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük