Azok számára, aki a zenéim miatt olvassák a blogomat, örömteli nap lesz/lehet a mai: egy friss remixet, vagyis inkább bootleget osztok meg Veletek!

Az Everything but the girl formáció neve valószínűleg sokak számára ismerős, a 90-es évek meghatározó brit zenészeiről van szó, akik 1994-ben jelentették meg a Missing című dalukat, melyből Todd Terry producer készített egy klub remixet, ami aztán igazából a világsiker lett.

A zenekar 1982-ben alakult, Tracey Horn és Ben Watt alkotják és a kezdeti rockos, popos műfajból elég erősen az elektronikus zene felé fordultak (szerencsére!), dolgoztak együtt a Massive Attack-el, a Faithlessel is.

Tudom, hogy a dalból azóta 72346127465 millió remix készült, de ez egy olyan dal, amiből kell, hogy legyen nekem is egy remixem 🙂 Így hát el is készült – kvázi rekordidő alatt – a sajátom, amit most a nagyérdemű elé tárok:

Everything But The Girl – Missing (stro-B’s right,left and bootleg) by stro-B

Ahogy a cikkhez kerestem az anyagot, csak a youtube-on rengeteg remixet találtam, jobbnál jobbakat, nem hiába: ez a dal valamilyen szinten mindenkit megfog!

A dal letölthető a soundcloudról, vagy meghallgatható itt a blogon.

Jó szórakozást, kommentelni sosem szégyen! 😉