Kategóriák
Blog

A jövő elkezdődött

Ma volt egy kis időm, amit kihasználtam arra, hogy most már tényleg átalakítsam a blogot. „On-the-fly” csináltam/csinálom, ami azt jelenti, hogy nem lesz többet „várlak vissza ekkor és ekkor” üzenet, hanem a változásokat egyből, prompt láthatjátok.

Feltéve, ha érdekel ez valakit. (ugye Krisztián? 🙂 )

A jelenlegi forma közel sem végleges, de manapság rapszódikusan megy nagyon az efféle munka. Lehet, hogy kiégtem vagy ilyesmi, vagy egyáltalán nem is volt érzékem az efféle dolgokhoz (najó, ezt én sem gondolom komolyan). Vagy csak a hangulatom változó, mert most épp ezek a színek, ez az elrendezés tetszik – aztán holnap lehet, hogy kukázom az egészet.

Node, a tartalom a lényeg – főleg annak, aki RSS-ben olvassa a blogot 😉 Egy olyan designt akarok kialakítani, ami merőben eltér a megszokottaktól – a tartalomra fókuszál, minden sallangtól mentes. Ezért amint láthatjátok, a nyitólapon egyből az utolsó bejegyzés olvasható teljes terjedelmében, és bal oldalt pedig az utolsó 10 bejegyzés címe található, melyek így könnyen elérhetőek. Ez az alapötlet, amit fokozatosan fogok finomítani.

A témákat illetően is lesznek (illetve már voltak is) változások: szinte mindenről fogok írni, nem csak dj dolgoktól, ahogyan a hello.stro-b.com indult. Egyfajta személyes blog lesz itt ez na, csak kinyögtem végre.

Szóval kedves barátaim, olvasóim, ellenségeim…a jövő elkezdődött, stay tuned!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük