Kategóriák
Zene

Day 10: egy dal ami egy családtagodra emlékeztet

A tegnapi nap elmaradt a 30 napos dal kihívás bejegyzése, nem véletlenül.

Öcsémre emlékeztet ugyanis a dal amit választottam, akinek ma van a születésnapja, így gondltam, ma közlöm csak 🙂 Ezúton is boldog szülinapot Phoedy!

A választott dalnak amúgy van egy rövid története. Öcsém diplomás tánctanár (és Zumba oktató), és anno még az aktív versenyző korszakában a minden évben Szombathelyen megrendezett  Kűrversenyen indultak. Én vágtam meg nekik a zenét, ő pedig a koreográfiát készítette.  A Smoke City – Underwater Love volt az alap, amibe középtájon rákerült egy kis sambás ütem is. A produkció zseniális volt, csak kicsit eltérő a megszokottól – a zsűri kevésbbé értékelte. De a libabőr, mikor az általad készített zene megszólal párezer watton, plusz még az öcsédért is izgulni kell…nagyon jó érzés!

Update: Édesanyám kikereste a nyugat.hu cikkét, ahol a versenyről írnak.

3 hozzászólás a(z) “Day 10: egy dal ami egy családtagodra emlékeztet” című bejegyzéshez

Ez egy nagyon szép szülinapos köszöntés…. Többet ér, mintha boltokat jártad volna órákon át hasznos, vagy kevésbé hasznos ajándékokért … Szerintem ezt Ádám iy így gondolhatja … kár , hogy nincs meg a video digitalizálva .. bár szerintem a kűrversenyt leadta a DunaTV anno ….onnét talán?? — a fényképek is még filmes gépre készültek… nagyon jól néztek ki Angélával …. a dancesportinfo.neten a Suba Péternek azt hiszem volt képe róluk..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük