Kategóriák
Blog

Tim Minchin – Storm

Ma este Ivantól kaptam a facebookon egy videót, amit nekem címzett és ajánlotta az ismerőseinek a patikablogot. Kicsit ausztrál, kicsit gyors, de cserébe nagyon humoros és ami a lényeg: rohadtul igaz! 

Feliratozva is van, így gyengébb angol tudással is megérthető,de röviden a történet:

Hősünk, feleségével egy baráti társaságban vacsorázik, ahol van egy eddig ismeretlen hölgy (a vendéglátó ismerőse), Storm (Vihar) a neve.

Erről jut eszembe, volt egy évfolyamtársam, akit frankón Vulkánnak hívtak, nem vicc. Nevéhez hűen, hatalmas jó arc volt a srác.

A vacsora és némi Cabernet Sauvignon elfogyasztása után előjönnek azok a témák, amikkel én is találkozom nap mint nap a patikában, így ezek adnak szépen vicces alapanyagot a patikablognak. Homeopátia, spiritualitás, aurafestés, vallás, minket mérgező felső hatalom, kapzsi gyógyszergyárak és a tudomány, tudományos tények tagadása!

Hősünk – bár felesége csendre inti – nem bír magával, és kifakad: Vihar nem lehetsz ennyire hülye, hogy ezt a sok baromságot mind elhiszed és a tudományos bizonyítékokat pedig csak egy alternatív megoldásnak gondolod?!

Mit nem adnék, ha lenne itthon is egy ilyen humorista, mint Tim Minchin: őszinte, intelligens, szókimondó…pár fejben talán gyújtana egy kis fényt.

Köszi Ivan mégegyszer, ez a videó made my day!

Egy hozzászólás a(z) “Tim Minchin – Storm” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük