Kategóriák
Blog

Numbred – az új kedvenc

Van pár hazai dj, akik ízlése, stílusvilága nagyon közel áll az enyémhez. Sajnos időről időre vannak, akik kiesnek nálam a kedvencek közül, mert olyan stílusvilágba mennek el, ami már nekem nem tetszik.

Klener és Lank után, most újabb kedvencem van Numbred személyében.

Most, hogy kerestem anyagot a bejegyzéshez, jópár olyan infót találtam, ami közös a „karrierünkben”. Sulirádió, korai rave zene, Sasha, progresszív irány, azon túl a deep house, síelés, fényképezés, oroszlán csillagjegy.

Nála is ugyanazt érzem, mint anno Lank esetében, hogy olyan alázattal és tisztelettel nyúl zenékhez, ami abszolút átjön a mixeken és ettől lesz igazán jó. A technikája is megfelelő, mint a nagyok! Az egyik interjúban többször is említi Sasha-t, érződik a mixjein, hogy rajta nevelkedett ő is. Sőt, külön öröm számomra, hogy az egyik mixben a záró zene Sasha – Xpander című dala, ami az egyik alapmű volt a progresszív zenei világban.

Numbred podcastjére is fel tudsz iratkozni, így az iTunesban automatikusan megkapod a legfrissebb mixeket tőle. Most épp a legfrissebb pörög nálam, nagyon jó, csillagos ötös!

Az ugrálások a mixben nem miatta vannak, a justmusic.fm így védi az újraközléstől a mixeket, hiszen Magyarországon vagyunk vagy mi.

 

Egy hozzászólás a(z) “Numbred – az új kedvenc” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük