Kategóriák
Heti Zene

Heti Zene S02E03

Nos, @tepi77 nagyon szűkszavú volt a héten, de ha igaz amit írt, akkor megértem. Mostanság a közösségi médiában is visszafogottabb, de erre is magyarázatot adhat az ajánlott dal.

Küldeném Mobytól a The perfect lifeot, mert most épp perfect a life 🙂

Úgy látom, @ni0 kezd belejönni az ajánlásba 🙂 . De nem akarom tovább heccelni, a hétre olyan muzsikát hozott, ami letépi a hajad! A trance pápa Armin van Buuren dalát dolgozta fel a The Blizzard norvég remixer páros. A „kllip” ne tévesszen meg senkit, nem ehhez a számhoz készült.

Olyan számot próbáltam hozni erre a hétre, ami kicsit én vagyok. Mind hangzásban, mind stílusban. Hogy mennyire sikerült, azt majd döntsétek el ti ;)!

A héten mindenki rövidre fogta, de nem baj ez, mindannyian dolgozó népek vagyunk. @attilagyongyosi is hajletépő zenét hozott, duplán: egy Delerium nótával nem igazán lehet melléfogni, ha még ráadásul Myon & Shane 54 remixről van szó, akkor meg végképp nem. Ha meg már eleve egy Above & Beyond remix remixéről van szó (Are you confused? So am I!), akkor meg aztán pláne!

Rövid leszek és rövid. 2001-es Delerium bomba Above & Beyond remixe -> Myon & Shane 54 által remixelve ismét. Egy hete nem tudok lekattanni róla.

Mivel a heti zene ajánlási sorrendje a napi zenét követte, ahol az enyém volt a csütörtöki nap, azért után előtt voltak az én ajánlásaim. Mivel azonban már csak heti zene van, úgy gondoltam, magam teszem a végére, már csak udvariasságból is 🙂

Szóval a hétre egy ifjú angol hölgy zenéjét, pontosabban annak egy remixét hoztam. Maya Jane Coles munkásságát a Boilerroom TV-n keresztül ismertem meg, egy hangulatos detroit house szerű szettben.

A szettet saját dalával zárta, ami a Burning Bright. Ennek a Joyce Muniz remixét ajánlom ma neked. A dal amúgy hallható a majd’ 5 órás legutolsó mixemben is 🙂

És a ráadások:

Ismét @andan81 kolléga hozott egy szuper darabot. Szintén közös kedvenc Solee alkotását, aki már régi motorosnak számít a szakmában. Lemezboltosként kezdte, és már 1999 óta alkot.

A másik két ráadás pedig tőlem érkezik, egyenesen a ’90-es évekből.

Nomad – Devotion. Igazi brit diszkósláger, egy régen divatos UV festős megoldással. Nosztalgia mód ON!

Reel 2 Real – I Like To Move It – ez a darab már a reneszánszán is túl van a Madagaszkár című filmnek köszönhetően. Emlékszem, anno nem igazán szerettük, mert már annyira rossz, hogy szinte jó volt. De az idő sok mindent megszépít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük