Kategóriák
Blog

Áru visszaváltás a TESCOban

A héten olvastam egy cikket, melyben különböző olajok, zsírok tulajdonságait hasonlították össze, fókuszban a füstponttal.

A cikkben olvasottak hatására jó ötletnek tűnt beszerezni az olíva mellé a magasabb füstpont és a semleges íz miatt szőlőmagolajat.

Aztán megszólalt bennem a kisördög, hogy alaposan jártam-e el, hiszen csak egy forrásból tájékozódtam, ami ráadásul eléggé bulvár jellegű és a sok hasznos tartalom mellett néha komoly sületlenségeket is megjelenítő oldal volt (lifehacker).

Pár Google keresés kellően elbizonytalanított, és szerencsére még felbontás és használat előtt rátaláltam erre a kiváló, dietetikusok által írt oldalra. Ebből kellő bizonyítékot kaptam, hogy nem a legjobb ötlet a vásárolt szőlőmagolajat úgy egyáltalán bármire is használnom, najó, talán bőrápolásra lehetne.

Eszembe jutott, hogy a TESCO nagy elánnal hirdeti az áru visszaváltási lehetőséget, legyen bármi is az indokod. Igy hát másnap be is mentem a közeli áruházba, ami ráadásul nem ugyanaz volt, mint ahol a szőlőmagolajat vásároltam. Ennek ellenére, 2 perc adminisztráció 1 kérdés megválaszolása („Cserélni akarja másikra?” és 2 aláírás múlva már vissza is kaptam a pénzemet.

Take home messages: ne használj szőlőmagolajat, kételkedj, tájékozódj megbízható forrásból, a TESCO tartja, amit ígér

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük