Kategóriák
Blog

MiDoMi. Mi? MiDoMi!

MiDoMiMiDoMi.

Ez a név egy alkalmazást takar, amely iPhone-on fut, jelenleg 3,99€ az ára, én még anno ingyen jutottam hozzá az Apple AppStore-ban.

A program már a kezdetek kezdetén is nagyon jól működött, de sokat módosítottak rajta, mára egész komolyan használható kis app lett belőle.

Biztosan Te is jártál már úgy, hogy hallgatod a kedvenc rádiódat, és persze, hogy épp nem mondja be senki, hogy mi az a zene, ami éppen szól. Vannak rádiók, akik erre ráéreztek, és egy sms áráért visszaküldik Neked, hogy mi az éppen hallható zene (előadó,cím).

MiDoMiA MiDoMi pont ezt a helyzetet használja ki, no meg az iPhone adottságait, de létezik webes változata is.

Elindítod a programot és vagy rámondod a dalszöveget, vagy rádúdolod a dallamot vagy egyszerűen csak rögzíted a hallott zenét és ha van internet kapcsolatod (wifi vagy 3G) akkor egyből kapod is – jó eséllyel – az eredményt.

Amiben az idők során fejlődött a program, hogy már el tudja raktározni a keresést abban az esetben, ha nincs internet kapcsolatod, így mikor wifi közelbe kerülsz, akkor el tudod indítani a keresést, nem veszik el semmi adat.MiDoMi

Mint minden jó dologban, itt is kell, hogy legyen valami biznisz 🙂

A MiDoMi ha megtalálja a keresett zenét, egyből fel is ajánlja azt megvételre, amennyiben az kapható az iTunes zeneboltban (ami remélhetőleg hamarosan hazánkban is elérhető lesz).

Kapunk továbbá YouTube linkeket, csak, hogy le tudjuk ellenőrizni, jó zenét talált meg a MiDoMi!

Számomra a MiDoMi hasznos eszköz, főleg mikor hallgatom a justmusic.fm-et, majd utána megyek a beatport-ra megvenni a mjúzikot 🙂

Szeretnéd látni működés közben? Nézd meg a www.stro-b.com screencast második epizódját!

U.i.: A screencastban Dimitri Andreas – Run and Hide zenéje hallható, amely megvásárolható itt.

2 hozzászólás a(z) “MiDoMi. Mi? MiDoMi!” című bejegyzéshez

Anno én is nézegettem, még kispált is felismerte :D, de nem vettem meg 😀 Még nem érzem szükségét 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük