Kategóriák
Blog

Diablo 3. kiegészítők

A számítógépes játékok megszállottjai számára nagy nap a mai. Megjelent ugyanis az egyik kultjáték újabb epizódja, a Diablo 3. Én még anno a legelsővel játszottam, ha jól emlékszem vissza, 24db 3,5″ floppy lemez (!!!) és jókora tömörítés kellett hozzá, hogy a szomszéd srác gépéről az enyémre vándolroljon. Régi szép idők, nem ám internet, meg cloud!

Mi az a floppy lemez? Miért C: a merevlemez alapértelmezett betűjele? Mi az A: és B: meghajtó? Nos, a választ itt találod!

Az alábbi tanácsokat kérem kellő humorérzékkel kezelni! Összeszedtem pár kiegészítőt, amire a hardcore gamereknek ma mindenképp szükségük lehet.

Sokat gondolkoztam, hogy ez a bejegyzés a patikablog égisze alatt jelenjen-e meg, de végül úgy döntöttem, hogy ez a fajta humor nem való oda.

Szemcsepp

A játék hevében előfordulhat, hogy nem, vagy a szükségesnél jóval kevesebbszer fogsz pislogni. Elkerülendő a holnapi kipirosodott szemeket, ajánlom, hogy szerezz be egy szemcseppet. Ha hosszú távon akarod használni, akkor lehetőleg olyat, ami csak nedvesítő funckióval bír, nem pedig érösszehúzó (piros szem) hatással.

Lóbalzsam vagy rozmaringos krém

A játék hevében előfordulhat, hogy nem, vagy a szükségesnél jóval kevesebbszer fogsz felállni a géped elöl, így egy idő után az izületeid, a csuklód, esetleg a derekad fájni fog. Erre tudom javasolni a lóbalzsam (nemröhög) néven kapható krémet, vagy bármilyen rozmaringos rheumakrém megteszi.

Karton ásványvíz

A játék hevében előfordulhat, hogy nem, vagy a szükségesnél jóval kevesebbszer fogsz folyadékot inni, ami kiszáradáshoz vezethet. Mielőtt leülsz a gép elé, készíts be egy karton ásványvizet, szükséged lesz rá. Persze, ha iszol, az előbb-utóbb távozni is akar majd. Szerintem lesz a Diablo 3-ban is mentés funkció.

Volt még pár kissé morbid ötletem, de végül kivettem ezeket a felsorolásból (pelenka, katéter, infúziós szerelék), nehogy valaki még megcsinálja.

Jó szórakozást mindenkinek mára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük